𝗮𝗻𝗮𝗸 𝗯𝗮𝗿𝘂 3 𝗯𝘂𝗹𝗮𝗻 𝘁𝗮𝗽𝗶 𝘁𝗮𝗸𝗻𝗮𝗸 𝘀𝘂𝘀𝘂

Hi mommies,anak saya baru 3 bulan lebih full bf tapi dia taknak minum susu time dia berjaga, kalau dh mamai nak tido atau dah tido kita bagi dia susu baru dia akan menyusu, saya risau dah nak dekat 2 minggu dia macamni ,btw dia tengah selsema sekarang ni, normal atau tidak ya? Saya risau sangat sangat.#pleasehelp #firstmom #firstbaby

5 Các câu trả lời

kemungkinan baby x selesa menyusu semasa selesma kerana susah utk bernafas..