Period 2 kali sebulan after give birth secara czer

Hi mommies2 .. sy 5 month after give birth my baby secara czer.. masa pantang period tu spt biasa lah ye... anak pun bf 28@29 hari je sbab jenis yg kering susu badan😅... after baby 1 month sy dtg period mcm biasa dah... 6@7 hari mcm tu.. after that period sy 2 kali sebulan ... contohnye, awal bulan sy period selama 7 hari ... then tiba2 pertengahan bulan mcm tu keluar sikit darah dlm 2@3 hari mcm tu... hurmm... normal ke mcm tu..?🤔 Ade x mommies2 yg mengalami mcm sy ni...

2 Các câu trả lời

saya pun sama juga macam sis alami selepas kena czer ni hanya 2 kali je period sampai sekarang ni period tak datang lagi last period datang bulan Jul

my nurse ckp normal tp x pernah lah mcm tu. sy seminggu lebih dtg period setiap bulan 😅