Perut kebawah

hello mommies² . btul ka orng ckp klau perut sd d bwah tggal tggu hari jaa.. bila² msa bby blh kluar?? skrng sy bru 35 weeks.. bnyak yg ckp perut dh kebwah tggal tggu hri je

1 Trả lời

Maybe yes.. sbab sya skrg 36 miggu dah.. perut saya d bwah sdah.. insha Allah, tgu hari sje ni.. xsabar for the big day.. can't wait to see my baby..😊😊😊

5y trước

yaa kn sis.. excited pn ada takut pn ada jga.. harap² d prmudhkn brsalin nnti sis. amen