Share pengalaman korang ?

Hi mommies2 ? Ada tak pengalaman anak 1st emergency czer, then tak sampai setahun preggy lagi.. ada ke yg dpt vbac ?.. or dr mmg akan suggest elective czer ?? Bagi sepatah dua kata semangat.. Bulan 10 ni insyaallah bersalin for 2nd bby..

1 Trả lời

Hye Kalau sis takda masalah apa doctor akan bagi pilih nak normal atau czer

1mo trước

Oyeke. Sebb sy dari anak 1st gdm on dc.. 36w nnt baru jumpa pakar utk tgok tmpat czer lama.