Preparation

Mommies yg due April dh siap packing ke tu ?. Sy baru pack beg baby. Beg ibu lom lg.. Hehe

Preparation
50 Các câu trả lời

Saya pon due inshaAllah pertengahan april. Husband yg packing baju baby. 😂 Tapi sy kene tengok balik kot2 ade yg kene tambah. Baju mommy belom lagi heheh, kain batik pon belom jahit lagi. Sy ni badan kecik kene beli kain batik yg belom siap dijahit. 😅 Btw semoga urusan kita semua dipermudahkan Allah SWT. Aaamiinnn3.