Susu badan sikit

Mommies yg ada pengalaman susu badan kurang apa tips ataupun supplement makanan yg mommies ambil Dan terbukti susu badan jadi meriah? Saya berpantang hari ke 11 tapi susu sikit sgt. Down sgt rasa. Bila pam hampir 40 min bole dpt 30ml je.

2 Các câu trả lời

byk kn mnum air kosong. rajin kan pam n df bby. boleh minum air horlicks. mkn kurma. boleh buat urut lancar susu.

kerapkan nyusu baby..marmet kalau bengkak..minum air suam byk