tambah susu badan

nak tanya pada mommies semua.. tips tambah susu badan.. supplement yg dijual, mmg berkesan ker? any recommendation? tq

1 Trả lời

Saya minum jus Mamariam jaa... Takda makan supplement apa2... Jaga makan... Minum banyak air masak... Elakkan makan kobis, boleh buat susu drop... Kurangkan minum @ makan yang sejuk2... Esp Shaklee pon bagus untuk tambah susu badan... Masa anak pertama saya minum... Tapi anak no.2 ni ada g6pd so saya tak boleh minum sebab ada soya...

1y trước

hi nak tanya jus mamariam tu boleh minum berapa minggu ke atas