Single room dan suami boleh teman?

Hello mommies yang pernah bersalin hospital government! Request duduk bilik 1st class/single room lepastu kalau ada kekosongan, suami boleh teman sekali ke dalam bilik 1st class/single room tu? #SeriusTanya #newmom #bantujawab #firstmom

7 Các câu trả lời

Saya bersalin fpp hospital putrajaya hari tu 27/12 . Fpp ja suami blh teman . First class government suami xblh teman . hospital putrajaya deposit masuk wad bersalin RM800 klu fpp RM3000 tp best suami blh teman lg2 kta first mom .

gov selalunya FPP je boleh. sebab memang selling point dia adalah treatment mcm hospital swasta. selain dari tu, walaupun first class, memang tak boleh. tapi boleh cuba call hospital berkenaan untuk confirmation.

hai. kalau goverment even first class pon tak boleh. melainkan kalau amek fpp tak silap la namanya gitu. ap² pon bole tnya nurse untuk tau lebih lanjut.

saya bersalin fpp hospital sg buloh, feb 2024, suami boleh teman dekat wad 1st class. hanya 1 peneman, suami / ibu / ibu mertua sahaja.

3mo trước

time tu saya emergency czer, baby songsang and failed ecv. total semua RM 3900++ lebih kurang.

boleh cuba call hospital yg awak plan nk bersalin. selalu nya boleh je.

boleh try call hospital

👍🏻