Minta Tips

Mommies yang penah ada pcos dlu ada tak tips atau cara alternative utk mengandung?? Dh cuba suntik hormone suntik telor tapi belom ada rezeki... Saya tau yg ada pcos mmg susah nak mlekat..memang sesungguhnya rezeki dari Tuhan tapi kita juga mesti kena usaha kann...jadi mohon jasa baik mommies minta share pengalaman yg ada pcos tapi dapat rezeki mgandung??

2 Các câu trả lời

follow pcos support group malaysia kat fb.. byk info, tips dan moral support kat sana..

semoga dipermudahhkn segala urusan mommy ye 😍😘