gdm mommies

hi mommies yang ada gdm! nak tanya korang selalu last makan pukul berapa and makan apa?

1 Trả lời

sye mkn last pukul 2 pagi. makan roti or meggi or biskut. kekdg roti canai kekdg nasi goreng 😂 bsp morning below 4.5

2y trước

xde tips pon. sye mkn mcm biasa je. mula2 je dulu tkut2 nak makan. now semua makan je mcm biasa. cuma krg kan portion. nasi amek sesenduk or sesenduk setgh je. nnti lps 3 4 jam makan balik. buah makan apple or jambu je. lain2 jrg mkn. kek kuih biskut air manis tu limit kan je sehari sekali or dua kali je. kekdg rasa air manis husband je, buat dua tiga teguk je. sayur jrg makan. seminggu ade la 3 4 kali je tupon mkn ulam je. timun, lettuce or tauge or terung. cuma roti je xboleh limit kan. sbb kekdg lapo malas nak makan lain makan roti je 😂