Kurang selera makan

hi mommies, usia kandungan sy baru masuk 20 minggu. Tp sejak seminggu lalu rasa mcm kurang selera makan. Adakah mmg simptom 2nd trimester mcm ni? Tak mkn kang isau psl baby tak dapat nutrien. Skrg kalo mkn pun sekadar nak kenyangkan perut aje. Ada ke jenis² makanan yg boleh buka selera?

1 Trả lời

Kena try and error sis. Banyakkan makan buah. Kalau baby membesar ikut weeks then it should be no problem.

5y trước

ok faham. huhuhu dulu suka sgt mkn buah, now takde rasa langsung nk mkn buah. itu yg isau jgak tu.