Wax or shave before deliver?

Hi mommies. Uolls prefer wax or shave? Is it okay to use panda hair removal cream? Anyone have try it before? I due 30/7/19.

6 Các câu trả lời

It's okay to use panda hair removal cream. I used it before this because it very hard to shave 🙈 and still use it after delivered baby 😊

5y trước

Ada side effect x sis mcm kulit gatal ke bulu tumbuh lg lebat ke? Ingat nk try guna. Cara guna mudah x?

better jgn guna any hair removal kwsn private . takut apa² kesan lain . shave lebih baik 😊

Shave lebih selamat sis..part yg xsampai atau xnampak tu bole mnta tlg husband buatkan.

Shave je sis bila nak dkt2 due. Sama je if guna hair removal.

Shave je, wax sakitnyaaaaa

Shave je...minta husband shave kan...