ubat cair kahak

mommies, saya nk double confirmkn. ubat cair kahak ni safe tk untuk baby 4bulan? dapat dari klinik swasta

ubat cair kahak
2 Các câu trả lời

kalau saya tak bagi , puan boleh try buat minyak bawang putih utk baby & buat tepukan percussion dkt dada baby utk cairkan kahak

Kalau sy xbg..sy guna ubat sapu je mcm ao waleet atau minyak asmak sapu kat dada. Nnt baby berak sekali kahak.

1y trước

klau berak skali kahakk mcmmnee sis ??? sye ad sapu jugak minyak asmakk,, tpi bile bby slesama dye tk redaa 😅