UBAT CAIR KAHAK

Hai mommies , ada ke yang tahu jenis ubat cair kahak untuk baby umur 10 bulan ? Ada ke jual di farmasi ? #SeriusTanya#bantujawab #firstmom

3 Các câu trả lời

baby selsema juga ke tak? bawa jumpa doktor n mintak ubat nasal spray.. anak saya selalu demam masa 10 bulan.. setiap kali hidung berair, saya spray pakai itu.. kahak cepat hilang.. tapi please refer doktor dulu ya

better puan bwk ank jumpa doc..nnti doc akn bg ubat yg sesuai mengikut kondisi yg sedang ank puan alami skrng ..mg ank puan cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya Allahuma amiin

Takde. Kena refer doktor