Bayi sebulan lebih & ubat cair kahak

Mommies. Nak tanya takpe ke bagi bayi sebulan lebih ubat cair kahak? Semalam pergi klinik doktor bagi ubat cair kahak. Tapi risau pulak sebab ramai kata bayi tak patut makan ubat.

Bayi sebulan lebih & ubat cair kahak
3 Các câu trả lời

doctor bg ka? masa pergi klinik bawak baby tak. selalu nya doctor bagi sterimer. lepas guna sterimer awak kena sedut buat kahak tu keluar. adik sy bagi petua calit myk kelapa dkt tangan lepas tu awak masok tgn dlm mulut baby awak gosok buat sampai baby muntah. kira muntah sekali dgn kahak. adik sy buat dkt baby dia. mmg baby dia muntah kahak.

insya allah. klu doctor bgi. saranan dari doctor. insya allah xde pe2. anak sya 2 bulan 17 hari ni. bru baik demam. doctor bg ubat demam cecair syrap. alhamdullilah dia dh sembuh. 2 hari demam panas. terkejut sya. smpi klinik doctor terus bg ubat masuk kt bontot. bru turun panas baby 39c°

doctor yg bgi kn? masa checkup tu bwk anak kn? so boleh la.