pampers pakai buanh utk newborn

Hi mommies! Tumpang tny utk baby baru lahir, ok ke kalau terus pakai pampers pakai buang yg biasa? Dh beli siap2 yg utk newborn, brand Drypers, tp mak tegur kata xelok utk newborn pakai diapers terus. Suruh pakai kain lampin dlu, dh bsar bbrp bulan bru blh pakai diapers. Mommies blh share pengalaman tak? #firstbaby

1 Trả lời

Boleh saja, tak ada masalah, cuma biasanya orang dulu2 suruh pakai lampin sebab jimat, baby newborn ni byk kali berak dlm sehari.

4y trước

Oh ye ke, ok tq so much!