Guna pelincir

Hi mommies, tolong bantu saya please. Bolehke guna pelincir masa nk bersama suami? Adakah ia selamat utk ibu hamil dari segi jangkitan ke, kebersihan ke? Sy hamil dah 8bulan. Sy punya private part agak kering dan saya cuba utk buat hbgn dgn suami. Harap2 boleh membantu utk bukaan jalan bersalin nanti

2 Các câu trả lời

boleh je guna pelincir, sy sepanjang pregnant ni nafsu memang takde sgt jd kalau nk bersama, sy guna pelincir je. kalau awak pg check up dan doktor cek through vagina pun letak pelincir byk2 kat mesin tu

Pastikan husband and wife bersihkan private part dulu, baru letak pelincir. insyaALLAH ok & selamat