Baby kurang aktif

Hi mommies.. Sy skrg 23w, sy nk tny normal ke klau baby ad msa dia xgerak? Selalu sy dpt rase baby gerak, tp mlm ni mcm slow sikit.. kdg2 positifkan diri baby tgh tdo tapi risau tu tetap ad #firstpregnancy #takdepegalaman

1 Trả lời

Cuba try main kan lagu ke, main2 perut tu. Mmg kte ada rse risau baby x gerak tu.. Asal kan cukop gerakan sehari tu mommy xyh risau sbnr nye. Kalau risau sgt2, bole beli alat heartbeat detector utk baby rm20 je kt shopee..

5y trước

Okey2.. Mmg gitu pun cara ny nk kasi aktif balik. Goodluck pregnancy ye 😉