Fresh bleed

Hi mommies... Sy pregnant 7 weeks...pg nie i had fresh bleed ngan ketulan..then sy pegi clinic n doctor buat scan, fetus is healthy n dah ade heartbeat..sy pun blh nmpk degupan jantung fetus... But the problem is fresh blood is still coming. And i completely worried

7 Các câu trả lời

Kalau still banyak, cepat2 ke klinik. Minta doktor bagi ubat kuatkan rahim. Semoga selamat semuanya dan banyakkan bed rest ye. #TAPsupermoms

sy pun sm sis hr ni keluar darah n ada ketul juga satu kali td pg sy dh jumpa dctr dah scn juga semua ok sis sm2 doa kita sis

4y trước

Thank god fetus is in good condition

saya pun bleeding 4 ari ini.. g klnik swasta nnt doctor bagi duphaston ya tau dia stop.. og hosptal krajaan tp xbagi pun..

4y trước

yes, correct.. mukin mahal..

boleh jd ok.. boleh jd treatened misscarriage.. monitor drh tu.. if makin banyak.. do not hesitate to go to the hospital

bed rest sis..rehat byk2 n take care ye..

rehat byk2 n take care yup ....

klau makin banyak sis.. prgi klinik.