Nak tnya pendapat

Hi mommies.. Sy pregnant 1st trimester .. hari tu sekali dgn period tp just dlm 4 hari la period tu.. pastu stop.. darah apa smua tu xda dah.. tp harini kluar darah² coklat.. bahaya ka? ada yg berpengalaman? nak pegi hospital yg sy selalu pegi checkup tp pg td sy d inform ada pesakit positif korona virus d rawat kat sana.. x berani nak kluar rumah dah ni ??? apa perlu sy buat

1 Trả lời

Dah brpa week. Klu bawah 6w normal ja ada bleeding. Renggangan rahim plus kantung tertanam dlm rahim. Tu yg buat pendarahan. Boleh jer p mn2 klinik utk scan

5y trước

ohh okay.. terima kasih