Vaksin 14week

Hi mommies, sy nk tanya adakah selamat untuk vaksin , sy ngam2 14 weeks hari ni. First dose pon masih belum ambik lagi#pleasehelp #bantusharing

3 Các câu trả lời

Sy aritu time pregnant first dose ngam2 33 week appoiment dose 1,second dose 36 week alhamdulilah dh slmt bersalin pn skunk..baby pn dh 20 ari ❤️...Bagus amik vaksin nie time ngandung,sy sblm nie decide ngn doc sbb time ngandung ade gbs tp doc kate bagus amik vaksin n xde masalah klo kite ade gdm or gbs time pregnant x menganggu pn..Dh blh sgt tu 14 week amik vaksin sbb dose first xleh lbh dr 33 week☺️

3y trước

Sama2

consult dgn doc dkt sana sb vaksin ni membantu..sb kalau preggy & +ve covid tp belum vaksin..mmg risiko tinggi & kena angkut p maeps or hospital..doc akan pantau..masa tu akan menyesal so better vaksin & tnya doc kt sna utk sbarang soalan

3y trước

Terima kasih sis 🌹

InshaAllah selamat. saya dah ambil first dose haritu. lagi seminggu untuk ambil sec dose😊

3y trước

Ya saya pun ambil masa 14 week. Pzifer. Memang selamat. Lenguh tangan 1 hari je.