From breast to bottle

Hi mommies. Sy nak tny kalau ada petua nsk biasakn ank pakai susu botol. Ank sy umur 3 bulan n breastfeed. Nak biasakn pkai botol sbb sy bkerja. Dia x nak mnyusu dr botol, ada tips x nak biasakan pkai botol? Dah cuba 2 mggu tetsp x terima botol. Kesian dia x mnyusu bnyk kalau sy pergi kerja ?

2 Các câu trả lời

Anak sy semua botol dh cuba. Mula2 avent tukar tomme tippe. Tukar lg NUK. Tukar lg botol murah. Last2 pakai pigeon bru nak. Tu pn kejap je. Skrg xmo dh. 😭 Mmg maknye berkorban berhenti keje. Skrg dh 5bulan still xmau botol. Puting pn dia tolak. 😥 Mmg bf je n ngempeng kalau nak tido😓

5y trước

Ms dia nk hri tu semua botol sy tukar puting ala2 pigeon. Sdahnya skrg xmo dh. Sabo je la.

Sy da cuba bg bnyk jenis botol, comotomo, pigeon, Nuk, tomme tippie. Tetap xnak, atleast comotomo dia gigit la puting tu tp x hisap 😑😭