ambil lesen

Hi mommies, sy nak tanya pendapat. Sy sekarang ni pregnant 8 weeks. Cadangnya nak ambil lesen kereta bulan depan,baru ada kesempatan masa dan duit utk ambil lesen. Sbb lepas ada anak nanti susah nak tinggal. Sy first time pregnant. Soalan sy, selamat ke utk sy ambil lesen masa pregnant ni. Sebaiknya usia kandungan berapa bulan elok ambil lesen. Sy takde alahan teruk sgt, cuma kadang2 je loya dan x boleh bau makanan kat dapur. Tq pd yg sudi beri jawapan

3 Các câu trả lời

Bole jek nk amek lesen mse preggy, tp mumy kne confident or da pndai skit2 bwk kreta. Sbb mse blaja ni kan lain skit..

5y trước

Emm. Xpelaa. Doa byk2 Allah lindungi sis ng kndungan ye mse amek lesen nty.. In sha allah nty smue dipermudahkan.. Confident n gudluck k mumy 😉

Ok je tu.. Blh jer.. Nnt sblh ptg, bykkan berehat.. Jgn lupe minum air byk..

5y trước

Sy confident nak ambil tp kdg2 risau jugak kot2 terbabas sikit ke apa n ada efek pada kandungan.

Ya memang selamat