PERIOD DELAYED 3WEEKS

Hi mommies.. sy nak Minta pendapat / jawapan dari mommies yg berpengalaman.. mcm ni, sy baru sebulan lebih berkahwin(nikah February).. waktu nikah Tu adalah waktu fasa subur sy lah.. then waktu Bulan march sy tak dtg period langsung dah 3 minggu lebih sampai harini.. Kira last period sy Bulan Feb before nikah.. then sy buat upt -ve.. every week buat, but result -ve.. adakah benda itu normal ? Atau sy perlu buat scan?

7 Các câu trả lời

sy penah baru lepas kawen 3bulan xperiod..jenuhh aihh dok buat upt hahahaha 🤣 tgk² hormone Lepas kawen ni kena ganggu...sabau jela..lepas Tu dtg mcm biasa cycle pon elok cantik dah.. insha'Allah ada rezeki nti sbr ye..😊

6mo trước

insha'Allah Ada rezeki buat awk ye...sy Masih TTC 2tahun Menanti zuriat... insha'Allah doakan sy jugak semoga dpt jadi seorg ibu..😊

rsnya dsbbkn prubahan hormon selepas kwen..kalau puan risau blh refer doc tuk buat chckup .mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

6mo trước

I see .. tq puan. aamiin in syaa allah 🤍

mgkin masalah hormon.. tp klu nk wat scan pun bley.. sye syorkn klinik swasta.. klu peg kk, tkot x dilayan sbb upt negatif..

6mo trước

faham faham . terima kasih puan❤️

selalu kalau baru2 kawen kdg perubahan hormon. blh je nk consult dgn doc tp better ke swasta la.

6mo trước

baik faham.. terima Kasih ❤️

normal. baru kawin kadang hormon celaru. test je tiap minggu.

mkin mslah hormon,mcm sy bru2 kwin trus celaru period😅.

6mo trước

*jgk

masalah hormon kot

6mo trước

mungkin jugak la.. hehehe