Size perut

Hi mommies. Sy dha 31 weeks. Tadi org tegur perut masih kecik. Mommies semua 31 weeks perut dah besar mana? Huhu #firstbaby #pleasehelp #1stimemom #pregnancy #bantusharing #ingintahu

2 Các câu trả lời

Besar dah macam orang sarat nak bersalin 🤣 sekarang baru 32weeks 5day .. baby nak cakap besar baru 2.5kg

3y trước

Yeke? Rasanya ikut badan la kot kan. Sbb nak masuk 32 weeks jgk ni tapi org tegur kecik perut mcm baru 5 6 bulan 😂

Xde masalah pun perut kecik kalau time scan baby normal dan kesihatan kita pun baik. Abai je mulut org

3y trước

Ye betul. Xpe kecik sbb kurang stretch mark. Satu hal nak hilangkn klau kembang sgt 🤭