ada tips tak ?

hi mommies, sy dh masuk 9weeks. ada tips tak nak hilangkan rasa payau kt lidah ni. makin nak termuntah bila lidah ni rasa payau pahit

6 Các câu trả lời

samaaaaa. lepas makan makin payau. kalau makan manis lagi teruk payau dia. takat ni kalau saya makan keropok mamee tu je hilang payau 🤣

10mo trước

nak masak untuk family pun jadi buntu, sebab kita sendiri tak ada selera nak makan apa2 🙃 dengan deria bau makin sensitif lagi, bau ikan telur semua hanyir buat rasa nak muntah.

Cuba try makan/minum yg masam2 . Masa saya pregnant dulu saya prefer yg masam2 sebab nak hilangkan payau , mual

sy makan gula2 berangin yg sugarfree tu..smpai skang dh 21w masih lg mulut rs xsedap lepas mkn...

Sanquick tanpa gula

kunyah gula2 getah

mkn gula²