Ada tips nak hilangkan rasa pahit kat lidah tak? Minum air coway pon rasa pahit.

Lidah pahit semasa 7w #bantusharing

8 Các câu trả lời

Kalau saya dulu tak boleh minum air coway msa prgnant, hehe, jdi pahit lidah n mual,demand betul, n smpai hsbnd beli air mineral kecik2 tu try mana satu sesuai, haha, last2 spritzer tu je la kena dgn tekak n lidah, lepas bersalin elok jee minum air coway. hehehe.

Ikut badan org, sy dh cuba mcm2 petua org mkn/mnum manis/masam semuala mmg x jln juga. Paling org recommend ambil anything masam. Sis blh try

sya awl pregnant mmng tk leh minum air coway . minum air mineral spritzer je yg bole minum . masuk 5bulan bru bole minum air coway .

Saya awal kehamilanmpin mcm tu. Jadi mmg kena beli air spritzer botol2 tu je … minum coway smua mmg pahit rasa.

saya haritu kemam benda masam2. candies ke jeruk je limau ke.

- Chewing gum - Put slice of orange/lime/lemon in a drink

3mo trước

Most welcome

hari tu kemam asam2 halia jer... byk mkn buah limau

saye dah 17w pon