hard for me this time?

Dari mula pregnant mmg ada masalah kencing kotor tp x sakit..dktr dah bagi ubat,sy dah try minum air sebanyak yg boleh tp kencing masih kotor..n awl pagi tadi(4.50am) kne admit sbb kencing masih kotor n sakit sangat bahagian perut..ubt yg sama dorg bg..x tau dah nak buat mcm mne?..toilet pun dah jd mcm bilik tidur sy dah sbb setiap minit ke tandas..tp kencing masih kotor?..masa sakit perut tu ingatkn ada apa2 jd kat baby,nasib baik masa scan pagi tadi baby ok..as long as baby ok,sy dah lega..

5 Các câu trả lời

Sis dah brpa minggu? First baby ke? Saya pun mcm sis juga dulu masa preggy ngn baby saya. Tiap minggu saya akn masuk hospital shah alam kena masuk wad zon kuning sbb kencing kotor dan asyik muntah sampailah 9 bulan mcm tu je saya. Sis kena bnyk2 minum air kerap kencing pun takpe lg bagus. Saya dulu dbagi ubat Potassium, yg air tu rasa mcm cuka pastu campur air.

5y trước

Sabar ye sis. Jgn stresskan diri nti effect pada baby. Bila dah sihat tu makan je apa yg sis nak naik balik berat badan. Just jgn stress tau.

Baru2 ni sya pun kna tahan sbb kencing kotor.. Kna bagi antibiotik, tapi sya xdpt telan sbb morning sickness sy teruk.. asyik muntah.. So sya amalkan minum air kelapa muda hari²... Suda 1mingu sya minum air kelapa hari2.. Tadi datang klinik cek kencing, kencing dah ok.. tiada kuman suda..

sya pun sma kerap ulang alik ke tandas,sakit sngat ,dah minum bnyak air msih jgak kencing.mcam mna caranya ye

Saya minum air barli pastu minum air masak bnyk ii

Cuba minum air barli tanpa gula..suam-suam..