Kerap membuang tapi tak cirit

Hi mommies, Sy dah 37w4d...tapi sejak 2 hari ni Sy kerap membuang air besar... selalunya sembelit atau 2 hari sekali gitu... Lepas tu sebelum ni perut kerap mengeras tapi tak sakit..biasa2...tapi kali ni rasa lain macam...sekali dengan pinggang jadi sakitnya..cuma tak kerap Tanda bersalin ke tu ?

4 Các câu trả lời

sama la mcm saya . asyik membuang jerrr . lepastu mengeras . sakit gak pinggang .. , semoga kita semua dipermudahkan untuk bersalin yaaa 🫶🏼

1mo trước

dah bersalin ke awk

klo mengeras 20 minit, trun ke 10 minit, trun je 5 minit.. tu dh tanda nk bsalin.. cpt2 pg hsptl..

1mo trước

yer.. better pg hsptl, dh tnda tu

x jugak saya pom macm tu jugk tp xde tanda2 lain lg

nak dekat dah tu..

1mo trước

OO yeke...Ni Anak kedua..tapi yg anak 1st Sy tak sakit natural sebab kena induce..so tak tau rasa sakit natural mcm mana