breastfeeding

hi mommies, sy bf baby 27 hari. Everytime sy bf baby sy rasa sakit sangat dan sy perasan areola sy melecet kesan dr gusi baby. adakah process latch baby salah? Dan mcm mana nak hilangkan rasa sakit melecet tu?

1 Trả lời

Hi awak, tengok link ni https://my.theasianparent.com/posisi-menyusu-bayi?utm_source=article-top&utm_medium=copy&utm_campaign=article-share Kalau areola awak makin sakit, periksa dgn doktor ya

5y trước

thank you utk link ni.. ada input jugak utk alternatif bf yg lain. yg areola tu rse kne tgk sehari dua dlu mcm mana. klo still xok kne xconsult Dr.