Kedudukan Baby Melintang

Hi mommies sy 20weeks , smlm p kk dr scan n bgtau kedudukan baby melintang..n placenta kt bawah..dr ckp kdudukan tidak normal n ada risiko pendarahan atau keguguran..ada tak mommies yg prnah mengalami keadaan mcm ni? apa perlu saya buat...hb pn drop, terpaksa d awalkn utk mnum air gula..sepatutnya bln 8..tp kne p mnggu depan dh..mohon mommies yg ada pengalaman bg sy nasihat..terima kasih semua #1st BABY

1 Trả lời

hi. baby melintang still boleh pusing. kdudukan placenta d bawah yg berisiko menyebabkan pendarahan. get enough rest, buat L exercise and pray a lot placenta naik. still have chance sbb awal lagi ni.

5y trước

terima kasih sis..insyaAllah, allhuma amin..