susu kambing

hello mommies, Susu kambing jenama apa yang elok minum mase preggy ye ? sy dh survey , tapi tk tau nk plih jenama yg mne satu .

5 Các câu trả lời

Beli fresh milk je sis , beli yg low fat takde gula , sy minum farm fresh fresh milk banyak jual kat tesco ..

Tgok ramai mnum higoat. tapi sy x mnum pun susu bncuh sbb malas tahap dewa. Beli susu low fat je 😂

try HIGOAT sis.. sy pernah cuba sis 😊alhamdulillah okay takda apa2 mslh..

5y trước

oh menarik ! tq 💐

Wildan susu kambing...sedap n xde bau kambing 😊

5y trước

sy pon minum susu wildan 😊 takat ni susu wildan je bole telan. hehe

khalish :)

5y trước

tq 💐