Susu formula

Hi mommies, Susu formula ape yg boleh bantu utk hentikan cirit birit untk baby 2months 2 weeks? Boleh tak share mommies..before this baby consume novalac pastu lactogen still cirit birit.. tlg share mommies..need your help

1 Trả lời

sis kena tau ank ada alahan pada lactose yg tggi ke or susu lmbu. susu sbnrnya kne try & error. seeloknya beli pack kecik dlu tuk cuba pada ank.

4y trước

Nak monitor satu susu utk bpe lme sis? klau waktu die consume novalac tu dia cirit birit (8-10x sehari) tapi lps consume lactogen ni dia cirit (4-5x sehari)..so normal ke sis? Now die consume lactogen bru 4 hari cmtu..so dia dlm proses healing ke atau mmg xsesuai dgn susu lactogen jugak..confuse laaa sis