Tips Cukur Bulu Faraj.Anyone???

hi mommies sume. sy nk tnya.ade x tips yg mudah utk mencukur bulu di bhgn faraj?dh msok 3trimester ni,xnmpk dh nk cukur.alih2 berdarah je.huhu

51 Các câu trả lời

Minta tlg suami sis..suami sy y buatkn..kita hbis malu nk serah...dh nama suami..bg jela🤣😂

Guna cermin la kalau seriau nk mnta suami buatkan..syg kdg pun buat mcm tu boleh ja pun

Saya mintak suami buatkan.😅😅😅😅.dia Kan dah tengok semua so kenapa nak malu lagi

Minta tolong dgn suami sis... Sebab, baby bump dah besar memang susah buat sendiri...

Tepaksa suh suami buatkan... Malu campak tepi🙄🤪🤭🤭🤭🤭

Suruh lah husbn.saya pn suruh husbn.nk buat sndri memang la x nmpk

Sya suruh suami sya buat...tu ja pilihan terakhir...😂😂😂

Suruh husband , lagi mudah takyah bazir2 beli apa apa brg ..

saya suami yg buatkan sejak 5bulan sebab perot besar.. huhu

Saya duduk dekat jamban duduk...saya cukur macam tue..