JENAMA BISKUT BABY YG RECOMMEND

mommies suggest biskut 6m++ yg sesuai no sugar, no salt

5 Các câu trả lời

Babykies, owner melayu. Biskut ni baby pegang x mudah rapuh, bila gigit dia cair di mulut. Paling suka flavour pisang, bau pun sdp, kdg2 ada hari owner buat giveway bg percuma bekas yg kecik, try biskut izzly, fawwaz, anis, flavour kurma yg sdp tp tulah baby pegang je rapuh. Kalau mood rajin buat sendiri, boleh adjust rasa, tekstur sendiri, kdg2 kat pasaraya walaupun tulis organik, tp ada gula juga. So kne pandai baca kandungan kat bungkusan mknn.

sye bli mne2 brand yg jual kt supermarket/ baby shop.. sbb aim sye nk bg baby blaja pegg, msuk mlut & rse bskut tu.. normally awal2 baby x mkn byk pn.. kdg pegg pun campak lntai x msuk mlut pn.. so for me its ok utk gne produk yg ade kt supermarket.. klu nk btol2 no sugar/salt kne wat sendri or bli kt baby shop brand rush.. nk palg snang check ingredient..

sy biasa beli yg brand ni je..beli kt farmasi .. Ada mcm2 perisa.. biskut dia ringan dan tak Manis mcm Milna/cerelac ..cari yg organic/kt shopee Ada.. taip je no sugar no salt punya..

11mo trước

hak ah.. tp level Manis dia better berbanding Milna/cerelac..tak semanis Milna/cerelac..

baby guide perisa beras tu pun okay kalau nak bg mula2 rasa untuk snacking 😁

nak lagi selamat awak boleh buat sendiri😊🫰