Pregnant nafsu bersama kurang

Hi mommies. Sorry soalan agak sensitive sikit.. tp sejak pregnant nafsu saya bekurang, nak bersama suami pun jarang2 sngt. Kdg cuba tapi perut saya jadi cramp. Mommies ada tips tak

4 Các câu trả lời

Saya la kita, sejak saya pregnant nafsu terhadap suami bekurang, mungkin disebabkan kita tengah pregnant. Saya bersama suami 1 bulan 2kali jer.

Bincang dgn husband dlm seminggu tu 1x . Kita ni bwk baby sis jd nye badan ni tak kuat mcm dulu tu selalu sakit2. Pape pun take care

saya pon kadang² tegang jugak bawah perut masa bersama tu tapi minta husband stop kejap baring rileks dulu baru okay

Sama la . Nasib laki memahami ja sbb dia tau bila tak pregnant kita yg terlebih nafsu .