Buka Buku Pink

Hello mommies smua..,sy bru dpt tau preggy 5 weeks.. Minggu brp baru boleh dftr klinik ya?

12 Các câu trả lời

Sy pun 5weeks bru tau sy preggy anak first.. tpi mggu 12 bru berurusan nak bukak buku g klinik kesihatan.. mggu ke13 bru dpt bukak dkat klinik kesihatan 😅

Before 12weeks.. pergi awal2 npk excited sgt, i pergi minggu ke 10 🤭

5y trước

I pn excited ni first baby sis, baru kawin x smpi sebulan dah dpt rezeki syukur sgt 😁Nnt i try bt apt dgn KK dlu

Selalu dalam 8 weeks keatas br leh buar buku pink

Dah boleh buka buku sis,lagi awal lagi bagus

Sy buka buku 5 mggu stgh...

Certain klinik 8-10 minggu dah bole buka buku sis

5y trước

Kalau KK biasanya brp minggu ya?

sekarang risau mengandung luar rahin plak

Tau je preggy,register trus

Seawal yang boleh

Minggu 10 ok dah...