Mengandung selepas 17 bulan anak pertama czer

Hi mommies smua..nak tnya anak first sy bersalin secara czer, adekah bahaya sy teruskan kandungsn kedua.jarak antara czer yg pertama 1 tahun 5 bulan.

Mengandung selepas  17 bulan anak pertama czer
2 Các câu trả lời

Tahniah, redha ,syukur dan sabar 💐 cuba tukarkan bahaya tu kepada risiko. Jadi kita tak berapa takut. Apa yg doktor pesan pada saya slps bersalin czer, jika anak dah 1 ½ tahun, should be ok czer tu. kandungan pun dlm trimister kedua. ia bergantung pada kesihatan ibu dan kandungan juga. Dapatkan nasihat doktor segera Teruskanlah kandungan... kena bersedia mental dan fizikal ya!

2y trước

🌻

assalamualaikum saya nak tanya sis bersalin normal ke czer juga