just ask

Mommies smua mnum air kelapa bulan keberapa.. Now 23week

29 Các câu trả lời

Sy dari awal dapat tau pregnant dah minum air kelapa. Sekarang 24weeks.. Ini anak yg kedua.. Anak yg pertama sy dah amalkan minum air kelapa, anak pertama lahir kulit dia sangat bersih dan putih..

Saya minum dari awal mengandung. Mak kata ok tapi mertua tak bagi. Sebab baru lagi. 😅 Datang ke rumah mak saudara, mesti minum air kelapa pandan. Alahaiii, teringin la pula🤤

5y trước

Samalah kita. Memang teringin sangat nak minum. Masa dirumah mak sendiri hari² minum. Kalau dgn mertua sikit² je minum. Jadilah dapat minum juga. 😁 Saya dah pernah tanya, doktor kata bagus untuk kita. Cuma kalau beli diluar tu beli yg sebiji terus. Sebab ada setengah peniaga letak air gula. 🤭 Dah pregnant berapa bulan?

Dlu ank kedua sy akan minum air kelapa start 5 bln dan keats .. Smp sy nk branak .. Dan lg mnum air kelap .. Ank kedua sy putih melepak 😂

5y trước

Sy dlu minum hari hari

actually air kelapa boleh minum all throughout pregnancy. boleh tengok the food and nutrition section dekat app ni. banyak info.

Sy awal2 lg dh minum.. Mmg jenis suke minum air kelapa..smpai la nie dah 7bulan..

Sy masa dlm 12 week try minum sikit2.. Bila mcm ok takda masalah, hari2 minum

Sedapnya air kelapa tu. Minum ja la. Tp minum yg ori x payah tambah gula.

awal² hamil lg da minum . air kelapa tak menyebabkan keguguran pun

Dr awal pregnant minum air kelapa tp tk kerap sgt smggu skli ckup

dari awal pregnant sampai bersalin minum , sbb mmg fav ❤