Hamil 5 bulan (21weeks)

Hi mommies smua . Ada ke yg mcm saya, skg hamil 21weeks, tp baby bump masih bawah pusar, atas pusar mmg buncit je lebih.huhu. baby bump mmg tak besar mana pun, klau bdiri , pegang baby bump masih lembik, kalau baring terlentang je boleh rasa baby bump yg agak keras sikit. Kalau duduk Dan bdiri mmg perut berlipat .huhu saya mmg jenis perut buncit dan berlemak sblm kahwin lagi, kdg risau juga , tp stiap kali scan alhamdulillah semua okay ..

Hamil 5 bulan (21weeks)
3 Các câu trả lời

sy pun mcm ni sbb jenis kurus.. berat 47 tinggi 157.. perut mmg mcm ni. sy da 25 weeks.. tnya doktor normal je asal baby scan tak lari ptumbuhan pun alhamdulillah ok.. ok jugak elak ain. tpi jeles tgok org ada baby bump hehehe...