Perut besar

Mommiesss. Ada ka yg kat sini baru preggy 7wks plus tp baby bump dh nmpk? Sblom ni mmg perut buncit sikit, tp lps preggy ni naik perut mcm dh 4 bulan🤣 confuse lemak ke baby bump? 😁haha sy gravida 5, 2 miscarriage, 2 alive plus one coming soon🥰

Perut besar
2 Các câu trả lời

Sy pun 6wks perut besar haha plik jgk sbb sblm nie pun sy mmg berisi sket la tp nie tiba2 perut naik xmcm 6wks rsau jgk nsib ada geng 🤣

2y trước

hihi semoga baby kita membesar dgn baik ye🥰 be safe n strong baby n mommies😍

im the one seluar bunga2😄