15weeks 👶🏼

Hi mommies! Skrg tgh pregnant 15weeks 1st baby. Normal ke sy dah start rasa sakit pinggang & tulang punggung since 11weeks cmtu tp dulu tak teruk sgt la. Skrg ni duduk menghadap laptop kejap dah rasa sengal2 pinggang. Ada mommies yg pergi chiropractic tak? #firstbaby

2 Các câu trả lời

Hi sama la kita. 15 weeks. Sakit tulang pinggul sebab duduk lama sangat kut lagi satu position duduk pun mainkan peranan. terlalu membongkok pun buat tulang belakang jadi sakit lenguh. Kalau duduk, ambik bantal buat alas belakang badan & bontot utk support tulang belakang.

normal sakit tulang kat pinggul tu sbb mommy aktif sgt. bnyakkan rest