Kerap Kencing

Hi mommies, skrg saya preg 11 weeks. Kenapa ya lepas kencing je perut rasa tak selesa? Normal ke mcmtu? And saya kerap kencing juga, walaupun minum sikit 🥹 Ada tips utk hilangkan rasa perut tak selesa?

2 Các câu trả lời

Ada beberapa kemungkinan ; Setahu saya (pengalaman sendiri) simptom sebegini sbb : 1. Jangkitan kuman di saluran kencing 2. Kadar gula dlm darah tak terkawal So, dapatkan pemeriksaan dgn doktor.

saya pon macam ni pastu rasa cramp perut je 2-3 hari berdenyut2 gitu, pergi klinik check ada infection dalam air kencing. Better pergi klinik sis