Sentiasa rasa nak buang air tp yg keluar sikit sj

hi mommies. nk tnya, kenapa ya sy sentiasa rasa nak kencing tp bila kencing keluar sikit sj? sy preg 5months. baru ni cek klinik, semua ok.

5 Các câu trả lời

saya pun sama. 5m juga. dah check urine, okey je. dah tanya doc, katanya normal sebab baby makin besar dlm perut. cuma tu lah. penat kdg2 ulang alik toilet😅

Kencing kotor, try minum cranberry juice yg masam tanpa gula tu. Dkt pharmacy bnyk. Tu bagus untuk lawaskan kencing

8mo trước

dah check kat klinik, doc cakap kencing okay 😵‍💫

Sy pn 5 months, tapi kencing banyak walaupun kerap. Risau jugak..

Simptom kencing kotor. Biasanya doktor akn buat ujian urin.

takut kencing tak lawas atau kencing kotor