Selesma bersin

Hi mommies skalian.. Baby saya baru brusia 11hari.. sy sgt rsau la momies, bby sy sllu brsin dan mcm hdung dia ada tsumbat.. Xtau apa nak buat.. 😭😭

1 Trả lời

cuba puan sapu balm pd dada baby...perut... tapak kaki dan sendi2 bby... dgn urutan yg sesuai tuk bby selepas mandi blh sapukan..dlu sy guna balm mcm ni ms ank sy bby..dan lagi satu puan blh bli nasal aspirator..tu bgus tuk bby .bila bby selsema puan blh sedut hingus bby bg legakan hidung bby dr tersumbat... sy pnh share ttg ini di wall sy dlu..puan blh klik pd nm sy dan pergi ke.wall saya dan tgk mcm mana rupa nasal aspirator yg sy maksud kan..mg anknye cpt.sembuh..aamiin