+gbs @ keputihan

Hi mommies, siapa yg +gbs ya? Saya pun ada keputihan, tp biasanya banyak mana yg perlu kita bagitahu nurse/doc? Normal ke kalau keputihan putih kekuningan then bahagi dua dgn anak jari kita? Banyak ke sikit ya kalau banyak tu?

4 Các câu trả lời

Bagitahu nurse, sejak bila keputihanan tu, kalau boleh amik gmbr keputihan pd panty liner tu, nanti doc decide bg ubt mana. Sy pun byk keputihan sjk dri awal prgnt smpai la 26w ni . Tp doc bg ubt sapu n masukkn dlm faraj kurang sikit la rasa gatal . Cuma kena kawal makan jgn mkn manis n buat krja2 lasak

bgthu je nurse nty nurse akan proceed next procedure. kalau positif gbs, better insert ubat awal. bhya ye utk bby. blh kena jangkitan.

bagitahu nurse.. nanti dia ade bagi ibat untuk hilangkan keputihan.. kerap tukar panties.. atau cari jus mamariam..

Bgg yg tau nurse , nanti dia ambik sample, then sllu ada ubt insert dlm vagina