Keputihan teruk/kekuningan

Hi mommies, ada tak yg mngalami keputihan truk dan kdg2 btukar wrna kekuningan tp tdk bbau dan gatal. Adakah keputihan yg teruk dpt mnyebabkn bleeding/spotting? Mcm mna cara mngubati keputihan trsebut? #firstmom

3 Các câu trả lời

Hritu mse early pregnancy pun i face this kind of things, dh try insert ubat, mula mula hilg then dtg smula, so i try buat sitz bath, alhamdulillah smpi hrini xde dh keputihn tu, you boleh try fatimah sitz bath tu

saya bagitau je kk. dia org akn buat swab dan hantar lab. dalam masa sama dia bagi ubat antibiotik dan juga ubat untuk insert dalam kita punya tu. so far dah berkurangan.

2mo trước

Sy bru lps blik dri kk Sbb appointment pun hrini. Dh bgitau dh smua tu tp nurse buat biasa je😅. Dia ckp slagi xbbau dan gatal tiada mslah.

Minum air barli / air kosong byk

2mo trước

Tqqq