Beaumama

Hi mommies, siapa sini pernah atau sedang consume beaumama... apa pendapat/pengalaman makan suppliment ni ye? Bagus atau tidak..

26 Các câu trả lời

Akak ipar saya ada consume supplement beaumama ni. Dia kata sangat membantu untuk ibu-ibu hamil yang ada maslah loya. Dia boleh kurangkan morning sickness tu.

Consume 1 botol je masa pregnant dulu. tekanan darah okay je takde apa-apa problem. Masalah loya saya pagi-pagi pun dah makin kurang even consume sebotol je.

Orang kata beaumama ni bagus. Siapa yang lesu je waktu hamil, selalu letih boleh cuba. Tapi tak sure lah kena dengan tekak ke tak. Mungkin ikut orang jugak.

Chuyên gia

Hari tu buat check up HB low. Takut jugak masa tu then doktor suggest untuk makan Beaumama. Next week tu check balik dah normal dalam bp around 12 mcm tu

Saya makan beaumama ni tak boleh telan sis... hahahah asal nak makan je muntah.. taktau cemana lagi cara nak makan. Sayang beli tapi ta luak luak :P

Masa anak first tak sempat nak ambik. Since ramai kawan saya ramai cakap supplement beaumama ni bagus inshaAllah nak cuba untuk next pregnancy nanti

Saya tak pernah dengar nama beaumama ni.. but macam bagus je sbb positive feedback dia banyak.. But if dah masuk 5 bulan boleh consume ke?

Saya tak pernah makan beaumama tapi saya google supplement ni bagus untuk ibu hamil. Boleh try juga ni since saya baru je hamil hehehe

Kita pernah try beaumama ni masa hamil anak pertama. Consume dalam 2 bulan macam tu dah nampak lah loya and mual saya makin kurang.

sy baru nak cuba consume beaumama ni, tp dr ada bg obimin dgn calcium .. boleh makan skli ke ? atau kena jarakkan ?