Siapa sama Due bulan 10 ? Dah beli barang baby ke belum mommy ?

Hi mommies . Siapa sini due bulan 10 ? Dah beli barang baby ke belum mommy ? Saya pening na beli apa dulu 😂 adakah terlalu awal untuk shopping ? Scan details pun belum lagi... Scan details 2D / scan details 4d yg okay mommy ?#ingintahu #firstbaby #firstmom #bantusharing

2 Các câu trả lời

Dah boleh prepare sikit2,awal tak kalut😆.Barang utk ke Labour room dulu,lepas bslin ada yg x cukup boleh beli lagi.selalu detail scan dlm 2D,tengok package yg klinik tu sediakan ,ad detail scan dgn 4/5D scan skli.Mcm sy lepas detail scan Dr akan tnjuk dlm 5D pulak muka anak tp syg dia x tnjuk muka hahaha pnglman anak first dulu la.yg second ni sy buat detail scan je.

2y trước

tula...sy baru 6bulan... ad org kata xelok beli brg awal sgt..jadi serba salah na shopping awai..huhu tulaa sy confius nak scan details 2d or 4/5d tu..sbb byk juga beza harga... 🤣