Teran buang air besar, keluar darah dari faraj. Siapa pernah??

Hi mommies ✨ siapa pernah teran kuat sgt masa buang air besar sebab sembelit dan darah keluar dari faraj? Bukan keluar dari bontot. Boleh share? Sy dh refer doctor, dorg tak tahu punca sebab apa. 🥲 yg pasti darah tu keluar dari faraj. Fresh blood.#ingintahu #firstmom #bantusharing #seriusnanya

4 Các câu trả lời

bukan dari faraj..biasanya luka dekat dinding rektum /tempat keluar najis..kalau darah fresh menitik² tu mmg luka sbb sembelit..kalau darah hitam dan ada pada najis biasa itu masalah lain biasanya kanser usus..

2y trước

bahaya jugak tu..kalau masih gitu elok ke hospital terus..jumpa yg pakar..

mmg sure ke dr vagina..lps pd tu ade kuar lg x.sy dlu semelit jgk..tp sure kot buntut fresh blood n cair y kuar mse tu.myb jgk la y fresh blood awk tu dr buntut tp mngalir kt vagina

2y trước

Sure sgt sis. Sy lap bahagian tmpt kuar air kencing, bontot and last kt bahagian keluar darah haid. Darah tu mmg dari vagina. Dan posisi sy duduk tu bontot lebih ke bawah jd if darah dari bontot pn dia xkan mengalir ke vagina.

saye tengah alami sekrg . setiap kali buang air besar akan keluar darah melalui faraj byk sgt .. bole thu awak rawat mcm mne ??

Hai sis nk tanya ape solution sis dapat ? Saya tngah mengalami sekarang. Harap sis dpat jwab soalan saya. 🥲

3mo trước

😢😢 nak kena pegi check juga la ni . Harap tkde pape serius laa 😢